ONZE BELOFTES


Belofte n°1 : We garanderen de best mogelijke SERVICE

De langetermijnvisie van OADS stelt ons in staat om meer betekenis te geven aan ons dagelijks handelen en om op alle niveaus een proactieve aanpak te hanteren.

GEGARANDEERD TER PLAATSE in minder dan 4 uur

Het kan iedereen gebeuren: het apparaat werkt niet meer door een bedieningsfout, een defect onderdeel of een andere fout. Daarom is OADS erop voorbereid om in minder dan 4 uur te reageren en u ter plaatse op uw kantoor hulp te bieden. Meer dan een belofte, bij ons is deze tussenkomst opgenomen in een GARANTIEOVEREENKOMST waarin de tussenkomst ter plaatse in minder dan 4 uur, in heel België, is vastgelegd.
oads stamp5

EEN TRANSPARANTE DOCUMENTENAUDIT

Al meer dan 30 jaar streven we naar langtermijnoplossingen voor onze klanten. Om het beste advies te kunnen geven en vervolgens de juiste actie te ondernemen, nemen we de tijd om de situatie zorgvuldig te bestuderen. Daarom voeren wij een audit uit van uw documentbeheer (gedrukte hoeveelheden, scannen en opslaan, dematerialisatie, delen van gegevens, ...). Deze audit, ter waarde van 150 euro, wordt zonder enige verplichting uitgevoerd en kan in slechts enkele dagen worden uitgevoerd.

stethoscope-147700_1280

VOORTDURENDE BIJSCHOLING VOOR EEN SUCCESVOL TEAM

Werkwijzen, tools en technologieën zijn onderhevig aan voortdurende ontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat betrouwbaar en voortdurend bijgeschoold personeel ons in staat stelt om een doeltreffende en passende service te bieden. Daarom kent elk lid van het team zijn of haar specifieke rol, wordt hij/zij bijgeschoold en vergaart hij/zij de nodige kennis om de eigen missie zo goed mogelijk te kunnen voltooien.

board-2449726_1920
Belofte N°2 : Het milieu beschermen

Veel mensen denken dat ons bedrijf schadelijk is voor het milieu, maar ook op dit vlak zetten we ons in om het milieu zo goed mogelijk te beschermen.

Neutraal afdrukken

We analyseren en optimaliseren de ecologische voetafdruk van elke afdruk en compenseren vervolgens de onvermijdelijke restuitstoot. Zo zorgen we voor een neutrale CO2-voetafdruk voor uw drukwerk.
board-2449726_1920

Recyclen van inktpatronen

De lege inktpatronen die we van onze klanten krijgen worden conform met de geldende normen gerecycled. Dezelfde inktpatronen kunnen trouwens handmatig ineen worden gedrukt. Dit is slechts een detail, maar is opnieuw een voorbeeld van onze economische en milieuvriendelijke visie.
board-2449726_1920

Energiebesparing

De apparaten die wij installeren zijn uitgerust met de meest vooraanstaande energiebesparende en stand-by systemen, waardoor u uw elektriciteitsverbruik kunt beperken.
board-2449726_1920

Dematerialisatie van gegevens

Ook al blijft drukwerk de kern van uw dagelijkse behoeften, de apparaten die wij installeren bieden u ook de mogelijkheid om uw documenten te digitaliseren, te delen en te bewerken. Zo kunt u overtollige afdrukken vermijden en middelen besparen.
board-2449726_1920
Belofte n° 3 : Mensgericht blijven

Omdat ieder van ons uniek is, een bijdrage levert en ontvangt. Klanten, medewerkers, leveranciers, gasten, nieuwsgierigen, wie dan ook … Bij OADS hechten we veel waarde aan de mensen die onderdeel uitmaken van ons dagelijks leven.

Samenwerking.

Elke werknemer maakt deel uit van de “familie”. Iedere werknemer draagt bij aan het behoud van evenwichtige interne relaties en aan het succes van de onderneming. Ze staan continu in contact met onze klanten en leveranciers, geven hun enthousiasme door en zetten zich in om effectieve oplossingen te vinden voor elke situatie.
paper-3213924_1920

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Afgelopen winter heeft OADS in het kader van een actie om daklozen te helpen, tientallen tenten gekocht en uitgedeeld aan mensen in nood. Om eventuele gevoeligheden te vermijden, was niemand op de hoogte gebracht van de lopende actie. Een klein gebaar, zeker, maar met mooie gevolgen.
board-2449726_1920